Xtra - Sport 82

2-0

Verslag

Vandaag speelden we een uitgestelde wedstrijd tegen den Xtra. Ze hadden toen geen volk wegens gekwetsten en mensen die moesten werken en op verlof waren. Van te weinig volk was nu geen sprake. 15 spelers hadden ze waarvan we er een heel deel niet kenden. Sport daarentegen had vandaag wel problemen i.v.m.volk . Voortaan toch maar niet meer toegeven voor een match te verzetten met geen gegronde reden precies. In doel voor Sport Mathias. Achteraan Arne , Wimmeke , Zias en Mats. Op het middenveld Ward , Cedric , Seppe en Wannes. Vooraan Ken en Robbe. Enkel Oliver hadden we als reserve maar deze was nog niet aanwezig bij de start van de wedstrijd. Na 3 min spelen kwamen we heel ongelukkig op achterstand. Een kopbal na een hoekschop ging in de armen van Mathias vallen maar op het laatste momentje week de bal nog af op Arne zijn voet zodat het leer helemaal aan de andere kant in doel rolde 1-0. Sport ging onmiddellijk op zoek naar de gelijkmaker. De thuisploeg moest achteruit en kwam bij momenten goed weg. Ken had op een gegeven moment vrije baan vanaf de grote rechthoek maar trapte maar niet op doel. Even later werd de thuisgoalie goed afgeblokt maar het leer rolde naast het doel. Een vrije trap op een ideale plaats werd door Robbe ook nog over doel getrapt.  Een vijftal minuten voor de rust dachten we dat we op gelijke hoogte gingen komen. Robbe moest snel zijn en kon naar een leeg doel trappen. De bal botste net verkeerd toen hij trapte zodat de bal over ging. We gingen rusten met een onterechte 1-0 achterstand. Oliver kwam met de pauze in de ploeg i.p.v. Zias. De 2de helft begon zoals de eerste. Na een drietal minuten scoorde de thuisploeg opnieuw. Een doorsteekbal werd door hun spits netjes naast Mathias afgewerkt en 2-0. Met veel moed lieten we de kopjes niet hangen en bleven we goed voetballen. Na een knappe aanval trapte we de bal door de benen van de doelman maar net op de lijn kon de goalie alsnog redding brengen. Het zat echt niet mee. De thuisploeg beperkte zich tot verdedigen en kwam nog nauwelijks aan ons doel. Ward en Cedric speelden heel sterk op het middenveld.  Sport voetbalde even later een knappe aanval bij elkaar, de bal belandde bij Ken die alleen voor doel verscheen. Ken trapte de goede mogelijkheid naast. Een hoekschop werd door Arne nog nipt over doel gekopt. Kansen genoeg maar scoren wilde vandaag niet lukken. In het spel waren we duidelijk de betere maar de afwerking ontbrak. De thuisploeg die weinig tot niets liet zien scoorde wel 2x uit evenveel kansen. Van efficiëntie

gesproken. Hopelijk volgende week wat meer geluk en wat meer volk. Eindstand : 2-0.