Unlimited - Sport 82

3-4

Verslag

Na 3 weken niet gespeeld te hebben mochten we eindelijk nog eens de wei in. We trokken naar het bos in Wechelderzande om de mannen van Unlimited partij te geven. Het veld lag er zwaar bij maar er viel op te spelen. Sport kreeg toch weer 15 namen op het wedstrijdblad. In doel vandaag Wimmeke. Achteraan Arne , Glenn en Fabrice. Op het middenveld Tom , Cedric , Mats en Seppe. Vooraan Ricardo , Ken en Robbe. Het eerste kwartier van de wedstrijd was voor de thuisploeg. Het begon met een vrije trap net buiten de grote rechthoek. Wimmeke redde deze poging met een save zoals in zijn jonge jaren, knap gedaan.  De thuisploeg  schakelde met momenten heel snel om zodat er wel 3x een speler alleen voor doel verscheen. 2x vanop rechts maar beide malen trapte ze het leer naast de verkeerde kant van de paal. De 3de maal werd de bal hoog over doel getrapt. Sport kon daar 1 uitgespeelde kans tegenover zetten maar Ken trapte de bal tegen de paal. De thuisploeg kwam na een kleine 20min spelen verdient op voorsprong. Een schot iets buiten de grote backlijn viel over het hoofd van Wimmeke in doel 1-0. Als je niet groter bent, daar kan je weinig aan doen he :D . Sport moest op zoek naar de gelijkmaker maar eenvoudig was het niet. Sport speelde wel een knappe aanval bij elkaar. Seppe kon deze alleen voor doel afronden maar trapte de bal naast. De doelman van de thuisploeg dacht ik ga Sport een handje helpen. Hij trapte een doeltrap recht in de voeten van Ricardo die op zijn beurt de bal ineens terug trapte in het lege doel 1-1. Met deze stand gingen we de rust in waar we zeker niet mee mochten klagen. Toch zeker niet wanneer Fabrice te laat tackelde in onze backlijn en de scheidsrechter hier geen strafschop in zag.  De 2de helft ging beter moeten wilden we punten mee naar Rijkevorsel willen nemen. Tijdens de rust bleef Seppe en Fabrice in de kleedkamer en werden vervangen door Michael en Zias. Vanaf de start van de 2de helft een heel ander spelbeeld. Sport had precies het juiste ritme en hun 2de adem gevonden. Het eerste kwartier kwam de thuisploeg er gewoon niet aan te pas. Na 5min spelen ronde   Ricardo een aanval af wanneer hij alleen voor de doelman verscheen 1-2. Een dikke 5min later was het de beurt aan Robbe na een aanval over verschillende stations. Hij zette vanop links alleen voor doel de 1-3 op het bord. Nog was het niet gedaan want na een kleine 20min spelen besliste Cedric de wedstrijd. Een diepe bal van Sport werd door de doelman weggetrapt maar Cedric blokte deze af. Hij ging door en scoorde vanuit een scherpe hoek in het lege doel 1-4. Nog geen 5min later scoorde de thuisploeg na een mooie trap in de winkelhaak van binnen de grote backlijn. Berten die ondertussen was aangekomen kwam in de ploeg in plaats van Tom. Sport kreeg nog een paar uitstekende kansen om de score op te drijven maar ofwel was het net niet ofwel bracht de doelman redding. Op een poging van Cedric dachten we dat de doelman  geklopt was maar hij redde nog in extremis met de voet. In blessuretijd scoorde de thuisploeg na geharrewar voor het doel van Sport nog de 3-4. Hier bleef het dan ook bij zodat Sport de 3 punten mee pakte naar Rijkevorsel. Eindstand : 3-4.