Sport 82 - Unlimited

4-5

Verslag

Vandaag speelden we onze laatste wedstrijd van het seizoen. Op een slecht en hobbelig veld moesten we de mannen uit Wechelderzande nog partij geven. Aan volk geen probleem , 16 man op het wedstrijdblad voor Sport. De tegenstander had ook genoeg volk volgens mij want er stonden er zeker een stuk of 4 op die er in de heenwedstrijd niet bij waren. Of ze waren er hier of daar gaan bij halen want het waren er niet van de minste. Voor Sport begonnen we met Mathias in doel ( al leek deze niet helemaal fit tijdens de match ). Achteraan Arne , Glenn en Tom Van Meel. Op het middenveld Daan , Tom Lauryssen , Ward , Mats en Seppe. Vooraan Robbe en Ricardo. De wedstrijd kon niet slechter beginnen voor Sport. Na 2min scoorde de bezoekers al de openingstreffer na een dekkingsfout aan de 2de paal en 0-1. Rond minuut 10 deden ze er nog een doelpunt bij. Een afstandschot vloog naast het paaltje binnen en 0-2. Sport was plots wakker. Ricardo achter de bal bij een vrije trap een paar meter buiten de grote rechthoek. Het leer vloog tegen de paal en buiten, pech voor Sport. Na een dik kwartier spelen lukte we dan toch de aansluitingstreffer. Seppe met een vrije trap vanop de rechterflank, deze werd door niemand geraakt en belandde ineens in doel en 1-2. Even later een lange bal van de bezoekers richting hun snelle spits, Arne kwam nog goed terug maar was net te laat om de poging af te stoppen. De spits legde de bal netjes naast Mathias in doel en 1-3. De wedstrijd bleef boeiend en even later was het verschil opnieuw 1 doelpunt. Seppe werd duidelijk in de grote backlijn foutief gestopt. Een strafschop tot gevolg , Glenn zette zich achter de bal. Hij liet de bezoekende doelman kansloos en 2-3. Voor de rust hadden we nog op gelijke hoogte kunnen komen maar het geluk ontbrak. Seppe opnieuw met een voorzet-schot, maar nu belandde de bal tegen de onderkant van de deklat en botste terug het veld in. We gingen met 2-3 de rust in, maar gezien de kansen had het al wel zeker gelijk moeten staan. Tijdens de rust kwam Ken , Michael en Oliver in de ploeg i.p.v. Tom Lauryssen , Mats en Seppe. We gingen onmiddellijk op zoek naar de gelijkmaker maar kregen even later het deksel op de neus. Na een inworp van de bezoekers ging Arne onder de bal door, Mathias stond ook aan de grond genageld precies zodat de spits van de bezoekers de bal, in de hoek voor het kiezen, kon binnen koppen 2-4. Bij Sport werd Tom Van Meel ( die denkt dat het zijn laatste wedstrijd was voor Sport :D ) vervangen door Fabrice. Sport was wat aangeslagen en kreeg even later een 5de treffer tegen. Een wereldgoal kon je wel zeggen. Een speler kapte zich met rechts vrij en trapte met links zuiver in de winkelhaak van buiten de grote rechthoek. Sport bleef niet bij de pakken zitten en probeerde er toch nog het beste van te maken. Een kwartier voor tijd trapte Robbe naar doel, de bal week nog af en de 3-5 was een feit. Wimmeke kwam nog in de ploeg i.p.v. Daan. Sport geloofde er nog in en ging door. Enkele minuten voor tijd raakte de verdediger van de bezoekers de bal met de hand in de grote rechthoek zodat het leer opnieuw op de stip ging. Glenn zette zich opnieuw achter de bal en trapte de strafschop opnieuw perfect binnen en 4-5. Er waren nu nog 2 minuten te spelen zodat we alles op alles zette. 1 kansje kregen we nog na een voorzet vanop de flank. Arne kon niet voldoende bij de bal om deze nog de goede richting in te sturen. Eindstand : 4-5 na een open en spectaculaire partij. Een gelijkspel had een betere uitslag geweest gezien de wedstrijd en het aantal kansen voor Sport. Zo eindigen we het seizoen met 40 punten en een waarschijnlijke 3de of 4de plaats.