Sport 82 - Sir

3-0

Verslag

Competitiewedstrijd : Sport 82 – The Sir

Vandaag onze 2de topwedstrijd op rij. De mannen uit Merksplas kwamen op bezoek , altijd een stevige en lastige tegenstander. Bij Sport heel wat afwezigen vandaag wegens verlof , geschorst , papa geworden  enz… Vrijdag hebben we nog een extra speler kunnen aansluiten zodat we toch 14 namen op het wedstrijdblad kregen. Ouderdomsdeken Tom Van Meel moest mee beginnen wegens gebrek aan verdedigers. We begonnen eraan met Wimmeke in doel. Achteraan Arne , Berten , Zias en Tom Van Meel. Op het middenveld Cedric , Ward , Michael en Misael. Vooraan Ricardo en Robbe. Vanaf de eerste minuut van de wedstrijd werd er stevig gebikkeld. Ruimte was er nauwelijks omdat de bezoekers er heel kort op zaten. De eerste kans van de wedstrijd was er ook 1 van de bezoekers. Na een aanval trapten ze van iets buiten de grote rechthoek naar doel, de bal belandde via de vingertoppen van Wimmeke tegen de dwarsligger. In de rebound konden we gelukkig het leer ontzetten. Ricardo zat er aan de overkant eens goed tussen wanneer de mannen de bal te kort terug speelden naar hun doelman. Ricardo kon net niet besluiten omdat de doelman goed in zijn voeten ging.  Het duurde tot iets voor de rust wanneer Sport een niet te missen kans kreeg. Na een aanval legde Michael de bal naar Robbe die voor een leeg doel stond. Robbe trapte het leer echter over doel vanaf een meter of 2 van de doellijn. Zo gingen we dus rusten met nog steeds 0-0 op het bord. Voor de 2de helft moesten we Ward vervangen met een kwetsuur. Philippe nam zijn plaats in. Vanaf het eerste fluitsignaal ging Sport toch meer en meer druk zetten. Berten schoof een keer mee op en schakelde zijn bewaker uit, ook de doelman ging hij voorbij maar trapte dan half in de grond wanneer het doel helemaal open lag. De bal hobbelde wel naar doel maar voor de lijn konden de bezoekers het leer nog wegtrappen. Bij de volgende aanval was het dan toch raak. Een voorzet vanop de linkerflank werd door Misael aan de 2de paal in doel getrapt en 1-0. Even later moesten we een moe gestreden Tom Van Meel ( die een sterke wedstrijd speelde ) vervangen. Oliver kwam hem vervangen. Sport ging op zoek naar een geruststellende 2de treffer. De bezoekers moesten nu toch hun meerdere erkennen. Na een uittrap van Wimmeke werd de bal doorgekopt. Robbe ging samen met zijn bewaker op doel af en deed alles perfect. Hij trapte de bal onhoudbaar naast de paal hard in doel en 2-0. De veer was nu gebroken bij de bezoekers die niet meer echt grote doelkansen kregen. Voor het laatste klein kwartier kwam Ken nog in de ploeg i.p.v. Ricardo.  Sport scoorde in de laatste minuten van de wedstrijd nog een derde treffer. Na geharrewar voor doel loste de doelman de bal ( al dan niet na een foutief duwtje ),de scheidsrechter liet doorspelen zodat de bal bij Ken kwam. Deze twijfelde niet en scoorde de 3-0. Na de lichte off day van vorige week hebben we ons terug knap herpakt. Eindstand : 3-0. Na de wedstrijd volgde dan nog goed nieuws omdat onze mede koploper 3-1 had verloren tegen de Zwaantjes. Volgende week een zaterdag rust zodat we er daarna terug vol tegenaan kunnen.

Man van de match : Heel de ploeg

ps: Graag ook een groot applaus aan de vliegende reporter, die altijd weer tijdig de matchverslagen aanlevert en twee banken achteruit voor kandidaat bestuur voor het laattijdig posten van dit verslag. Over 3 uurtjes wordt de volgende match al gespeeld.. Succes!