Sport 82 - Sir lancelot

0-2

Verslag

Vandaag een derby tegen de mannen uit Merksplas, De Sir. Door de examen opnieuw een 8 tal afwezigen bij Sport. Toch konden we opnieuw 14 namen op het wedstrijdblad krijgen. We begonnen aan de wedstrijd met Mathias in doel. Achteraan Frank , Wimmeke , Glenn en Fabrice. Op het middenveld was er plaats voor Cedric , Tom , Mats en Robbe. Vooraan Ken en Ricardo. Vanaf de eerste minuut van de wedstrijd begonnen beide ploegen fel aan de match. Na 30sec was de eerste mogelijkheid er al om de score te openen. Ricardo met een hard schot naar doel maar de bezoekende doelman kon redding brengen met de voet. Sport bleef druk zetten en de volgende kans liet niet lang op zich wachten. Na een aanval van Sport redde opnieuw de bezoekende goalie met de voet. Aan de overzijde even later ook een goede kans. Na een inworp kwam een speler vanuit een scherpe hoek voor doel. Ook redde Mathias hier met de voet. Na een kwartier spelen namen de bezoekers de wedstrijd meer en meer in handen. Mathias had nog een knappe redding in huis na een hard schot van de bezoekers. Het spel bleef goed op en af gaan zonder verdere open doelkansen. Tot in de laatste minuut van de eerste helft Cedric de bal nog net aanraakte met de tip zodat Wimmeke net niet meer bij de bal kon en zo de spits van de bezoekers alleen voor Mathias verscheen. Deze liet onze doelman kansloos zodat de 0-1 op het bord stond. Van een slecht moment gesproken. Tijdens de pauze kwamen  Daan en Zias in de ploeg voor Fabrice en Wimmeke. We waren nog geen 5 minuten bezig in de 2de helft wanneer we met een mannetje ( man ) minder verder moesten. Na een verre trap van de bezoekers gingen Frank en de spits van de bezoekers achter de bal aan, Frank liet zich de bal ontfutselen zodat hij aan de noodrem moest gaan hangen. De scheidsrechter twijfelde niet en trok de rode kaart. De vrije trap die daarop volgde leverde voor de bezoekers niets op. Achteraan werd er wat geschoven met de pionnetjes zodat we toch nog gingen voor de gelijkmaker. Sport speelde met veel inzet maar de bezoekers hielden achteraan de boel goed gesloten. 1x dachten we dat het zover was maar de doelman kon met een reflex de bal nog uit zijn korte hoek halen. Na een dik kwartier spelen kwam Wannes nog in de ploeg i.p.v. Mats. Robbe zette zich ook nog mee in de spits. Veel bracht dit allemaal niet op want de Sir scoorde net daarna  hun 2de treffer. Na een aanval werd het leer aan de eerste paal in doel verlengd  en 0-2. Sport bleef proberen maar ofwel was de laatste pas te hard of te stil of net niet goed genoeg. Het was vandaag te veel van dat. 3 goede passen na elkaar lukte vandaag gewoonweg niet. Hier zat de tegenstander ook voor veel mee tussen want ruimte was er nauwelijks. De match liep naar het einde , Mathias had nog een paar goede reddingen in huis na strakke schoten van de bezoekers. Hier bleef het dan ook bij. Eindstand : 0-2.  De Sir is een stevige , grote en sterke ploeg en Sport is vandaag op zijn waarde geklopt. Hopelijk kunnen we volgende week terug wat meer volk recupereren om dan terug aan te knopen met een overwinning.