Sport 82 - Pezerik

1-1

Verslag

Vandaag onder echte winterse weersomstandigheden speelden we een vriendenmatch tegen de mannen uit Loenhout. Op verzoek van een paar spelers een kort verslagje. Meer dan 10 spelers hadden vandaag andere plannen zodat Wannes nog eens van de partij was. Ook Tom Van Meel en Oliver moesten mee de wei in. Wimmeke stond in doel omdat Mathias ook eens wilde skippen. Vanaf de eerste minuut nam Sport de match in handen. Na 1min spelen trapte Cedric na een aanval het leer al vol op de paal. In minuut 5 opende Seppe de score voor Sport. Na een voorzet van Ricardo tikte Seppe de bal voorbij de doelman en 1-0. Daarna kregen we verschillende goede kansen maar scoren lukte nu niet. Wimmeke die ver uit zijn doel stond werd door een bezoekende speler te grazen genomen. Hij trapte het leer van ver over Wimmeke in doel en 1-1. Ongeveer 20min waren er gespeeld wanneer Seppe altijd de 2-1 moest netten maar hij trapte de bal van heel dicht tegen de doellijn over doel. Aan de overzijde moest Wimmeke 1x goed plat om een afstandschot te stoppen. Sport probeerde het ook een aantal keer van ver maar de bezoekende doelman stond goed op te letten en pakte ze allemaal. Met deze stand gingen we de rust in. Tijdens de pauze kwam Fabrice in de ploeg i.p.v. Tom Van Meel. Een 15min later zou Tom terug in de ploeg komen i.p.v. Oliver die met 2 serieuze bleinen begon te pikkelen. In de 2de helft hadden we kansen om wel 2 wedstrijden te winnen. Er waren zelfs mogelijkheden bij die moeilijker te missen waren dan te scoren. Zo stond Michael helemaal alleen voor doel, de doelman was al onderweg naar een hoek maar alsnog trapte Michael op de doelman. Wannes trapte even later het leer nog eens tegen de paal en even later deden we dat nog eens. De paal stond vandaag echt wel in de weg. Wimmeke zijn handen begonnen te bevriezen want hij zag geen enkele bal de 2de helft. Sport bleef de kansen missen zodat de 1-1 op het bord bleef. We waren er toch eens mee weg he . Eindstand : 1-1 na een sportieve wedstrijd. Na de match een koffieke , frietje en hapje en alle gemiste kansen waren snel vergeten. Mannen van de match vandaag waren Seppe en Cedric.