Sport 82 - Konijnenberg

3-1

Verslag

Eindelijk na 8 weken mochten we nog eens een partijtje voetballen. De mannen uit Vosselaar kwamen op bezoek FC Konijnenberg. Zij stonden 3de in de stand met een kloofje voorsprong op de 4de, dus gemakkelijk ging het zeker niet worden. Daar nog bij dat Sport maar juist met 11 spelers was. Gelukkig konden we er op laatst nog 2 bij vinden anders hadden we met 9 moeten spelen. Dus weer een massa afwezigen wegens blessures , werk , weekendje weg , leren enz…Ken meldde zich dan ook nog eens ziek zodat we niemand op de bank hadden zitten. Rik Schrauwen speelde zijn 1ste wedstrijd voor Sport en ook Jelle Hendrickx kwam ons nog eens uit de nood helpen. We begonnen er dus aan met Wimmeke in doel. Achteraan Arne , Mats , Seppe en Cedric. Op het middenveld Ward , Rik , Jelle , Robbe en Berten. Vooraan Ricardo. Iedereen was nog niet aan het veld wanneer Sport al op voorsprong kwam. Na 20 sec spelen trapte de doelman van de Konijnenberg het leer tegen Ward aan, de bal rolde in het lege doel en 1-0. Goed druk gezet van Ward op de keeper zou ik zeggen. Sport had er zin in en het was er niet aan te zien wie er eigenlijk op de 3de plaats stond. Na een knappe doorsteekpas kon Ricardo vanop rechts op doel afgaan. Ricardo twijfelde niet en trapte de bal hard , overhoeks in het zijnetje in doel en 2-0. Het was tijd voor de bezoekers om in actie te schieten. Sport bleef echter knap voetballen en gaf weinig weg. De hoekschoppen en vrije trappen werden wel goed getrapt door de bezoekers maar echt gevaar kwam er niet van. Na een hoekschop kon een speler wel een keer vrij inkoppen maar hij miste helemaal de goede richting. Sport maakte er in de laatste minuut van de eerste helft er nog 3-0 van. Mats met een gemeten pas naar Jelle die  zich goed door zette op rechts , wachtte tot het laatste momentje om dan het leer in de korte hoek in doel te trappen en 3-0. Met deze stang gingen we rusten. Sport speelde misschien wel hun beste eerste helft van het seizoen. Tijdens de rust werd er gezegd om zeker de eerste 10min zeker geen doelpunt te pakken. We begonnen er met volle moed aan. De bezoekers brachten er 3 nieuwe krachten in. Achteraan bij Sport werd er heel goed/scherp verdedigd. Seppe die voor de gelegenheid op de linksback positie speelde deed dit met verve. De bezoekers drongen wel aan maar Sport moest zeker niet onder doen. De wedstrijd kabbelde naar het einde toe. Een dikke 5min voor affluiten wisten de bezoekers dan toch te scoren. Een voorzet-schot belandde tegen de verste paal en botste zo tegen Wimmeke zijn been en binnen 3-1. In de laatste minuut van de wedstrijd werd Ricardo nog foutief gestopt in de grote backlijn mat een terechte strafschop tot gevolg. Wimmeke kwam zijn doel uit om de strafschop te komen trappen. Zo kon hij dan in beide doelen scoren vandaag. Wim trapte de bal echter tegen de paal zodat de 3-1 op het bord bleef. Dit was dan ook meteen de eindstand. Een knappe prestatie van Sport vandaag.

Man van de match: heel de ploeg !