Sport 82 - Horemans

5-0

Verslag

Vandaag een uitgestelde wedstrijd tegen de mannen uit Beerse. Volgens de lijst ging er vandaag voor Sport 15 man aanwezig zijn. Echter waren we 5min voor de start van de wedstrijd nog maar met 10 man. Toen kwamen Johnny Gorrens en Wannes er nog aan. Van Johnny wisten we dat hij iets later ging zijn. Het wedstrijdblad werd aangepast zodat Johnny nog mee kon beginnen en Daan naar de reserve werd gezet. We begonnen aan de match met Mathias in doel. Achteraan Frank , Arne , Mats en Wimmeke. Op het middenveld Cedric , Johnny , Seppe en Glenn. Vooraan Ward en Ricardo. Toen we 5min bezig waren kwam Daan en Zias er ook nog aan. Ken die normaal ook ging komen werd pas na de match wakker na een stevig avondje in Breda.  De bezoekers hadden ook geen overschot i.v.m. volk voor de wedstrijd want daar werd op het laatste momentje ook nog gewisseld. Sport startte het best aan de wedstrijd maar echte doelkansen leverde dat het eerste kwartier niet op. In de zone van de waarheid waren we steeds te slordig. De bezoekers kwamen zelden aan het doel van Sport. Het overwicht werd na een dik kwartier omgezet in een doelpunt van Glenn. Na een aanval van Sport bleef de bal wat hangen voor het doel van de Horemannen. Glenn trapte het leer via de doelman binnen en 1-0. Sport bleef voor de aanval kiezen en een 10min later was het opnieuw prijs. Johnny met een knappe actie op links, hij zette 2 bewakers in de wind en gaf dan de perfecte voorzet naar Ward. Deze had de bal maar simpel binnen te koppen en 2-0. Voor de rest in de eerste helft nog een paar kansjes voor Sport maar we gingen rusten met 2-0 op het bord. Tijdens de rust bleef Frank en Wimmeke aan de kant. Beide werden vervangen door Daan en Zias. We gingen met 3 achterin spelen want de bezoekers waren nauwelijks gevaarlijk. Vanaf de start van de 2de helft nam Sport terug het initiatief. Lang duurde het niet voor de 3-0 op het bord stond. Een voorzet werd door Ward naar doel gekopt. De ongevaarlijke kopbal werd door de doelman een beetje verkeerd ingeschat zodat het leer door zijn handen in door rolde . Nu was de veer helemaal gebroken bij de bezoekers zodat zij er nog weinig van bakte.  Voor Sport kwam na een kleine 10min spelen Wannes in de ploeg i.p.v. Seppe.  Sport speelde constant op de helft van de bezoekers. Een hard werkende Ward werd even later onderuit gehaald in de grote rechthoek . Een strafschop tot gevolg , die door Mats feilloos werd omgezet en 4-0. Sport kreeg nog verschillende doelkansen maar nu zat hun doelman er wel telkens goed tussen. Een kleine 10min voor tijd scoorde Arne nog de 5-0 na een voorzet vanop de flank. We wilden nog een zesde doelpunt maken omdat den Andre’ niet graag 5-0 heeft omdat ze dan denken dat het een forfait was :D . Dit lukte echter niet zodat de 5-0 op het bord bleef. Al bij al een gemakkelijke overwinning tegen een zwakke maar sportieve  tegenstander. Eindstand : 5 – 0 . Als we 16/4 onze laatste wedstrijd van het seizoen ook winnend kunnen afsluiten zijn we zeker van de 3de plaats