Sport 82 - Harlem

1-0

Verslag

Op een slijk , modderig veld speelden we vandaag de eerste wedstrijd van de terugronde tegen den Harlem. In de heenronde wonnen we nog met 2-5. Benieuwd wat het vandaag ging worden. Voor Sport waren er weer 15 spelers aanwezig. We begonnen aan de wedstrijd met Mathias in doel. Achteraan Frank , Arne , Fabrice en Glenn. Op het middenveld Cedric , Berten , Seppe , Mats en Robbe. Vooraan Ricardo. Vanaf de start van de wedstrijd waren we precies op ijs aan het spelen. De spelers schoven constant uit. Toch probeerde Sport er samenspel in te brengen maar gemakkelijk was het niet. De eerste kans was toch voor ons. Cedric plaatste de bal vanaf de grote rechthoek naar doel. De bezoekende doelman bracht redding en duwde de bal in hoekschop. De volgende mogelijkheid was opnieuw voor de thuisploeg. Een strak getrapte hoekschop werd door Seppe hard naar doel gekopt. Opnieuw stond de doelman op de goede plaats en verhinderde de voorsprong voor Sport. Mathias moest in de hele eerste helft geen enkele bal pakken. De beste kans van de eerste periode was voor Sport na een knappe aanval. Glenn zette zich door tot de achterlijn , legde de bal terug naar Robbe die in 1 tijd naar doel trapte. De bezoekende goalie had een wereldredding in huis zodat de 0-0 nog steeds op het bord stond.  Zo gingen we dan ook rusten. Tijdens de rust kwam Daan en Zias in de ploeg i.p.v. Cedric ( die trouwens een sterke eerste helft speelde ) en Fabrice. Vanaf de eerste minuut van de 2de helft nam Sport weer het initiatief. De bezoekers verdedigde goed en er was moeilijk doorkomen aan. De bezoekers kregen nu ook een paar kansjes op de counter. Na een kleine 10 min spelen kwam Ken in de ploeg in plaats van Mats. We gingen met 2 diep vooraan spelen. Ook Wimmeke kwam na 18min in de ploeg i.p.v. Frank. Na een vrije trap werd de bal aan de 2de paal door Robbe in doel geduwd. 1-0 dachten we maar de scheidsrechter keurde het doelpunt af voor buitenspel. Dit was echter niet juist want Robbe kwam duidelijk achter zijn man achteruit. De scheidsrechter kan natuurlijk ook niet alles zien en floot voor het overige een goede wedstrijd. Even later was de doelman van de bezoekers dan toch geklopt na een lobbal maar nu kopte een speler het leer van de doellijn weg. Het mocht precies niet zijn vandaag. Aan de overzijde schoof Wimmeke weg zodat een speler van den Harlem vanop links alleen op Mathias afging. Gelukkig kwam Mathias goed uit en bracht knap redding. In de allerlaatste seconden van de match gebeurde het dan toch. Seppe zette zich knap door, zette daarna een 1 – 2 op met Ken en kwam zo alleen voor de doelman. Ook deze liet hij kansloos zodat Sport alsnog het verdiende doelpunt scoorde 1-0. Echt mooi en goed was het vandaag allemaal niet maar de 3 punten bleven dan toch verdient in Rijkevorsel. Volgende week nog 1x knallen zodat we met een goed gevoel de winterstop in kunnen . Eindstand : 1 – 0.