Sport 82 - FC Borracho

4-1

Verslag

Vandaag speelden we al onze laatste thuiswedstrijd van de heenronde. Den Borracho uit Vosselaar was onze tegenstander. Vorig seizoen zijn zij over gekomen van de 3de afdeling. Een onbekende ploeg voor ons dus. Vorige week al eens even gaan kijken met Andre naar de mannen uit Vosselaar. Vandaag waren er toch een aantal andere spelers bij. Voor Sport konden we vandaag weer rekenen op 16 spelers. We begonnen met Wimmeke in doel ( Mathias kon er niet op tijd geraken ). Achteraan Arne , Johnny , Zias en Glenn. Op het middenveld Cedric , Ward , Seppe en Daan. Vooraan Ken en Ricardo. Op de bank naast ons was er plaats voor Robbe , Mats , Michael , Fabrice en Mathias . Vanaf de eerste minuut gingen we op zoek naar de openingstreffer. Lang liet deze niet op zich wachten want na 4min was het al zover. Een lange bal varn Arne werd door de bezoekers doorgekopt zodat Ricardo alleen op doel kon gaan. Deze twijfelde niet en vlamde de 1-0 staalhard tegen de touwen. De bezoekers probeerde ook wel ten aanval te trekken maar aan uitgespeelde kansen kwamen ze niet. Het was Sport dat na een knap schot van Daan bijna de score verdubbelde. De bal ging richting winkelhaak maar de doelman van de bezoekers kon er zijn vingertoppen nog tegen zetten zodat het leer via de onderkant van de lat terug in het spel kwam. In de rebound trapte Ken de bal recht op de doelman zodat de 1-0 op het bord bleef. Even later zette Cedric zich goed door tot in de grote rechthoek. Hij plaatste de bal naar de verste hoek maar opnieuw belandde het leer tegen het ijzerwerk en terug het spel in. Na ongeveer een dikke 20min gespeeld te hebben werd het dan toch 2-0. Een voorzet werd door Ken aan de eerste paal in doel gewerkt. Daarna werd er door de bezoekers nog eens een bal van de lijn weg gehaald. Een paar minuten voor de rust zette de bezoekers de aansluitingstreffer op het bord. Na een counter zette de mannen de bal voor doel waar een speler van de bezoekers en Zias de bal over Wimmeke in doel ( of eigen doel ) werkte en 2-1. De voorsprong voor Sport had eigenlijk al meer dan 1 doelpunt verschil moeten zijn maar toch gingen we rusten met 2-1 op het bord. Tijdens de pauze kwam Mats , Michael en Robbe in de ploeg i.p.v. Seppe , Daan en Ricardo. We begonnen er terug aan met volle overtuiging om terug meer afstand te nemen. In het begin van de 2de periode kregen we kans na kans maar het leer wou er nog niet in. Opnieuw werd er door de bezoekers een bal van de lijn weggehaald. Mats trapte nog eens knap naar doel maar de doelman had een even knappe redding in huis. Robbe vanop rechts alleen voor doel, vond even later ook de doelman op zijn weg. Ken kon even later alleen op doel afgaan maar hij speelde op laatst de bal te ver van zijn voet. De 3-1 kon niet uitblijven en na een kwartier spelen was het dan zo ver. Robbe trapte goed naar doel , de keeper van de bezoekers kon de bal niet klemmen zodat Michael die goed volgde kon scoren en 3-1. Robbe die sterk inviel zette even later de verdiende 4-1 op het bord. Opnieuw een te korte terugspeelbal zorgde daarvoor. Robbe zat er goed tussen en liet de doelman kansloos. Na een klein kwartier spelen kwam Fabrice , Glenn nog vervangen. Den Borracho kon in de 2de helft Wimmeke geen enkele keer verontrusten zodat de verdiende 4-1 op het bord bleef. Gezien de vele kansen had de score nog hoger kunnen oplopen. Eindstand : 4-1. Als we volgende week nog een keertje kunnen winnen sluiten we de heenronde af met 28 op 30 wat toch een uitzonderlijke prestatie is. Man van de match ging vandaag tussen Glenn en Johnny maar is Johnny geworden.