Tegenstander vandaag, den Drengel, een niet te onderschatten tegenstander.
Sport heeft 13 man ter zijner beschikking en begint met Wim en Zias op de bank.
We starten met Mathias in doel, Arne, Berten Jochems, Matts en Seppe, verder Berten Govers, Ward, Cedric  en Robbe, Ken en Michael.
We zijn 2 minuten bezig en het staat 1 - 0.
Doorzetten van Berten Govers wiens voorzet Ken mist maar in de rebound schiet Ward bal in de touwen.  2 minuten later zien we een schot van Ward naast gaan.
Kans Drengel na 7 minuten, misverstand achteraan Berten Jochems en Mathias, bal gaat voorlangs, fout op Mats en kans weg.
Even later uittrap Mathias, Ken kopt door, Berten Govers alleen voor doel maar schiet links naast.
Ward maakt de 2 - 0 na voorzet Berten Govers, kapt man uit en schiet links in de korte hoek binnen, schitterende aanval en netjes afgewerkt. We spelen 23 minuten.
25ste minuut en 3 - 0.  Goed getrapte corner Berten Govers en Arne kopt binnen.  Ging heel snel maar toch Arne die scoort.
We zien een schot van Cedric dat enkele meters naast gaat
Laatste actie voor de rust.  Vrije trap Berten Govers in de muur, rebound levert niets op.
We rusten met 3 - 0.
Michael voelt zich echt slecht en blijft aan de kant, Zias komt in de ploeg.
Na 1 minuut in de 2de helft noteren we een schot van Ken op doel, helaas ongevaarlijk.
Match kabbelt beetje heen en weer en er is weinig te beleven, af en toe dient achterban een bal uit de beek of in de wei te gaan halen.
Na 17 minuten zien we een fraaie voorzet van Drengel die eindigt met een kopbal die uiteenspat op de deklat, hier komen we goed weg.
Wim komt Mats vervangen.
Kort daarop uitbraak met Ken en Berten Govers en deze laatste werkt netjes af en in de korte hoek binnen.  We spelen 64 minuten en het staat 4- 0.
Dan is het Drengel time.  Op 3 minuten tijd scoren zij de 4 - 1 en 4 - 2.
Een prima gegeven corner wordt binnengekopt aan de 2de paal en even later zet een Drengel speler zich door, weer een prima voorzet en bal wordt aan de 2de paal binnengelegd.
We noteren een laatste kans voor Robbe op pass van Berten Govers maar keeper redt.