Sport 82 - Den Booze

0-0

Verslag

Vandaag speelden we nog eens een thuismatch. Dit was geleden van de 1stespeeldag van het seizoen. Den Booze was de tegenstander dus onmiddellijk een serieuze derby. Na weken van moeten krabbelen om genoeg volk bijeen te krijgen was daar vandaag geen sprake van. Liefst 17 spelers kwamen opdagen. Seppe die iets later aankwam was dan maar 17de man en kon vandaag niet spelen. Voor Sport begonnen we eraan met Wimmeke in doel. Achteraan Arne , Zias , Glenn en Mats. Op het middenveld Ward , Cedric , Michael , Berten en Robbe. Vooraan Ricardo. Op de bank was er plaats voor Fabrice , Daan, Robin , Stijn en Jelle Hendrickx. Vanaf de eerste minuut werd er gespeeld aan een hoog tempo. Beide ploegen gaven elkaar geen duimbreed toe zodat er weinig kansen te noteren vielen. Ricardo kon is een keertje uithalen van buiten de grote backlijn maar hier zat te weinig power achter. Aan de overzijde werd er sterk verdedigt zodat Wimmeke niet echt een moeilijke bal moest pakken. Wel kwam hij een paar keer goed uit zodat het gevaar al geweken was. Ricardo werd een paar keer stevig aangepakt maar de gele kaarten bleven op zak bij de scheidsrechter. Wanneer hijzelf dan eens een fout maakte kreeg hij wel een gele kaart. Tijdens de rust vroeg hij dan zelf om vervangen te worden want zijn potje begon over te koken ( wat soms wel begrijpelijk is ). We gingen rusten met 0-0 op het bord na een intense eerste helft. Tijdens de pauze kwam Jelle en Robin in de ploeg i.p.v. Michael en Ricardo. We begonnen vol goede moed aan de 2de helft. Opnieuw ging het spel goed op en neer zonder echte grote doelkansen. De verdedigers bleven baas over de aanvallers. Na een dikke 5min kwam Daan en Stijn in de ploeg i.p.v. Robbe en Zias. Al de vervangingen kwamen soms het spel niet te goede maar we bleven alles geven. Na een dikke 10min gespeeld te hebben moesten we noodgedwongen Ward vervangen met een blessure. Fabrice kwam in zijn plaats. Na een paar aanpassingen konden we weer verder. Een 10 tal minuten voor tijd moest Wimmeke nog een bal wegslagen om meer ijdel te voorkomen. In de laatste minuten een gemeten voorzet van Robin naar Berten. Deze probeerde de bal ineens op de slof te nemen maar raakte het leer niet goed. In de herneming vloog te doelman ertussen en had alles mee, zowel de bal als Berten. De scheidsrechter ging met het fluitje naar de mond maar hield zich toch in. In zeker de helft van de gevallen gaat hier de bal op de stip volgens mij. Was het omdat het in de laatste minuut van de wedstrijd gebeurde ? Het bleef bij een gelijkspel wat wel een correcte uitslag was gezien de wedstrijd.

Man van de match : Een moeilijke keuze tussen Arne en Cedric maar het is Arne geworden ( verdedigend heel sterk, en soms nog mee naar voor ook ). @dave tis nu wel duidelijk dat Arne uw favorietje is.