Sport 82 - Den Beuckie

4-4

Verslag

Na een weekje verplichte rust mochten we vandaag nog eens de wei in. De tegenstander van vandaag waren de mannen uit Westmalle Den Beuckie. Toch al enkele seizoenen een meer dan degelijk elftal en een ploeg dat vorig seizoen samen met ons naar eerste promoveerde. Voor Sport vandaag 13 aanwezigen. We startte de wedstrijd met Wimmeke in doel. Achteraan Arne , Zias , Glenn en Mats. Op het middenveld Cedric , Ward , Berten , Robbe en Robin. Vooraan Ricardo. Op de bank was er plaats voor een zieke Michael en Oliver. Normaal ook Fabrice maar deze stuurde zijn kat. Vanaf de eerste minuut van de wedstrijd gingen beide ploegen er vol voor. Sport was in de eerste helft toch de betere met verschillende goede kansen. Ook werd Ward eens foutief gestuit in de grote backlijn maar de scheidsrechter vond het te licht om er een penalty voor te fluiten. Echter viel het eerste doelpunt aan de overzijde. Na een hoekschop werd de bal aan de 2de paal in doel gekopt en 0-1. Sport bleef niet bij de pakken zitten en ging onmiddellijk op zoek naar de gelijkmaker. Ongeveer 10min na het openingsdoelpunt kwam Sport op gelijke hoogte. Na een knappe aanval van Sport kwam de bal bij Robbe die de bal tegen de netten trapte en 1-1. Voor de rust kwamen we nog op een verdiende voorsprong nadat Ricardo zich goed doorzette. Hij ging achter een verloren bal aan die een verdediger van den Beuckie wilde terug koppen naar de doelman. Ricardo vloog er nog tussen en kopte het leer over de doelman binnen en 2-1. Zo gingen we dan ook rusten. We begonnen een de 2de helft met dezelfde 11 spelers. Nu een licht ander spelbeeld want de bezoekers jaagde onmiddellijk naar de gelijkmaker. Deze kwam er ook na een kleine 10min spelen. Een mooie aanval werd netjes afgewerkt zodat de 2-2 op het bord stond. De bezoekers waren nu de betere en even later kwamen ze dan ook op voorsprong. Een voorzet werd door Arne in eigen doel gewerkt . De bal ging over Wimmeke in doel en 2-3. Nu was het weer aan Sport om zich nog niet gewonnen te geven. Na een collectieve aanval bediende Cedric , Ricardo die de bal aannam en knap in doel trapte en 3-3. Ondertussen werd Robin vervangen door Michael. Ook Oliver kwam nog in de ploeg i.p.v. Robbe. Een 3 tal minuten voor tijd hadden we de ideale gelegenheid om op voorsprong te komen. Berten Govers trapte van buiten de grote rechthoek de bal over de grond tegen de paal. In de herneming had Michael het leer maar in doel te trappen maar trapte de bal echter nog naast. Een 20 tal seconden later stonden we ineens 3-4 achter i.p.v. 4-3 voor. Na een perfecte aanval van de bezoekers schoof de spits van de bezoekers de bal onder/voor Zias en Wimmeke in doel en 3-4.

Dit hadden we ook weer niet verdiend. In de laatste minuut van de wedstrijd kregen we nog een hoekschop. Wimmeke en al ging mee naar voor om de gelijkmaker nog te proberen te maken. De hoekschop belandde via via voor de voet van Arne die de bal snoeihard in het dak van het doel trapte en 4-4. Dit was ook meteen de eindstand na een knappe wedstrijd van beide ploegen met een correcte uitslag en met een goed fluitende scheidsrechter die door beide ploegen op een correcte manier werd behandeld. Eindstand : 4-4.

Man van de match : Ricardo.