Sport 82 - Dacia

2-4

Verslag

Vandaag speelden we onze laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen de kampioen van onze reeks FC Dacia. Het was een ramp om volk bij elkaar te krijgen voor deze wedstrijd. Wimmeke heeft iedereen die op onze lijst staat afgebeld om met 11 spelers te geraken. We geraakten aan 6 a 7 spelers van onze normale ploeg. Fabrice , Oliver , Lucas en Wimmeke zelf moesten nog eens meespelen om met 11 te geraken. Dit kan eigenlijk toch niet maar ja….. Voor de wedstrijd hadden we nog een cadeautje bij om dit aan de kampioenen te geven. Later in dit verslag kan je lezen dat dat niet het enige cadeautje was dat we weggaven =D. We begonnen eraan met Mathias in doel. Achteraan Lucas , Cedric , Wimmeke en Fabrice. Op het middenveld Ward , Ruben , Misael , Mivhael en Robbe. Vooraan Oliver.  De eerste kans van de match was er 1 voor Sport. Na een goede voorzet kon Ward naar doel koppen maar de bezoekende goalie had een knappe redding in huis. Sport was zeker niet de mindere en kreeg de beste kansen in de 1ste helft. Na 10min spelen kwamen we toch op achterstand. Lucas speelde de bal terug naar Mathias, deze liet de bal knullig onder zijn voet in doel rollen en 0-1. Sport liet het niet aan zijn hart komen en ging onmiddellijk op zoek naar de gelijkmaker. Na een voorzet van Misael speelde een speler van de bezoekers de bal met de hand in de eigen grote backlijn. De scheidsrechter had dit gezien en er volgde een strafschop. Ward zette zich achter de bal en liet de bezoekende doelman kansloos door het leer over de grond in het hoekje te leggen en 1-1. Daarna ging het spel goed op en neer met doelkansen aan beide kanten. Zo redde Mathias eens goed met de voet na een uitgespeelde aanval van de bezoekers. Een paar minuten voor de rust kwamen de bezoekers opnieuw op voorsprong via hun snelle spits. Sport maakte nog gelijk maar het doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel. Eerst werd het schot nog gered door de doelman maar in 2de instantie tikte Michael het leer via de doelman in doel. Wel raar dat dit doelpunt werd afgekeurd  want er stond nog een speler van den Dacia op de achterlijn. We gingen rusten met een 1-2 stand op het bord. Rick kon op tijd weg van zijn werk zodat hij de 2de helft nog kon meedoen. Tijdens de pauze werd Oliver vervangen door Rick. Wimmeke werd diep in de spits gezet zodat Rick er achteraan bij kwam. De aftrap van de 2de helft was meteen een doelpunt. Mathias vond dat de bezoekers nog een cadeautje verdienden. De mannen van den Dacia trapte vanaf de middenlijn rechtstreeks naar doel. Mathias stond nog niet goed op te letten en het leer verdween over hem onder de deklat in doel en 1-3. Sport was wel een beetje aangeslagen maar gaf de moed nog niet op. Zo kregen we nog wel een paar goede mogelijkheden na gevaarlijke voorzetten van Misael. De bezoekers moesten nu toch wat achteruit maar bleven gevaarlijk op de counter. Een 10 tal minuten voor affluiten lukte Michael de aansluitingstreffer na een goede combinatie van Sport. We zette alles op alles om alsnog een gelijkspel uit de brand te halen. Op een dodelijke counter miste de spits van den Dacia niet wanneer hij alleen voor doel kwam. Hij schoof de bal naast Mathias in doel en 2-4. Sport speelde toch een puike wedstrijd met het volk dat er was. Eindstand : 2-4.

Doelpunten : 11’  x  0-1 ,  25’  Ward 1-1 ,  32’  x  1-2 ,  36’  x  1-3 ,  61’  Michael  2-3 ,  69’  x  2-4.

Aanwezig : Mathias , Lucas , Cedric , Fabrice , Wimmeke , Ward , Ruben , Misael , Michael , Robbe , Oliver , Rick , ( Raf , Andre’ , Koen en Dave ).

Vervangingen : 36’  Oliver door Rick.

Man van de match :  Misael.