Sport 82 - Charly's

2-0

Verslag

Een 3 tal weken geleden vroegen de mannen van de Charly’s om de wedstrijd te verzetten i.v.m. een vrijgezellendag. Zoals gewoonlijk stemde Sport toe. Vandaag stonden we dan toch tegenover elkaar. Bij Sport opnieuw 15 namen op het wedstrijdblad. In doel Wimmeke , achteraan Arne , Berten , Mats en Glenn. Op het middenveld Cedric , Tom Lauryssen , Michael en Johnny. Vooraan Ken en Robbe. Op de reservebank hadden we dan nog Seppe , Fabrice , Daan en Ward. Vanaf de eerste minuut nam Sport de wedstrijd in handen. Na een kleine 10 min had Glenn al een goede mogelijkheid maar zijn schot werd op het laatste momentje afgeblokt. De bezoekers dreigde een keer met een gevaarlijke hoekschop. Een klein kwartier was er gespeeld wanneer we op voorsprong kwamen . Na een aanval belandde de bal bij Berten. Deze trof eerst nog de doelman en de paal op zijn weg, maar in 2de instantie kon hij de bal dan toch tegen de netten trappen en 1-0. Sport speelde het leer goed rond en de flanken werden dan ook goed benut. De bezoekers waren in de eerste helft niet meer gevaarlijk. Sport kreeg nog wel kansen maar deze werden niet benut. Met een 1-0 op het bord gingen we dan ook rusten. Voor de 2de helft kwam Ward in de ploeg i.p.v. Tom Lauryssen. Sport trok onmiddellijk naar voor op zoek naar een geruststellende 2detreffer. Glenn kreeg daar de ideale mogelijkheid voor maar zijn schot vanop rechts alleen voor doel ging naast. Even later kreeg diezelfde Glenn opnieuw een grote kans maar nu kopte hij het leer naast doel. Ongeveer een dikke 10min waren er gespeeld wanneer de 2-0 dan toch op het bord stond. Arne met een knappe pas richting Ken. Ken nam de bal goed mee en verschalkte de doelman tegenvoets en 2-0. Fabrice kwam dan Mats vervangen. Een volgende aanval van Sport belandde bij Robbe. Deze had de 3-0 aan de voet maar de bezoekende doelman redde knap met de voet. Daan en Seppe kwamen ook nog in de ploeg i.p.v. Michael en Glenn. De mannen uit Oostmalle konden alleen nog dreigen op een paar hoekschoppen maar voor het overige kregen ze weinig klaar. Alleen hun nummer 8 ( Jeroen ) ging eens op wandel en zette 3 spelers van Sport in de wind maar zijn poging werd in laatste instantie toch nog afgeblokt. Sport bleef de gevaarlijkste ploeg maar scoren lukte niet meer zodat de 2-0 op het bord bleef. Een verdiende overwinning van Sport dat bij vlagen goed voetbalde en inzet had. Eindstand : 2-0.