Sport 82 - Atlas

8-0

Verslag

Vandaag onder gure weersomstandigheden speelden we onze laatste thuiswedstrijd van dit seizoen. Er waren heel wat toeschouwers aanwezig want als we vandaag konden winnen waren we reeds kampioen. Donderdag en vrijdag was er veel regen gevallen maar alsnog was het veld goed bespeelbaar. Voor Sport vandaag 18 spelers aanwezig en dan nog heel wat supporters. Bij de bezoekers was het iets minder. Acht spelers stonden er bij de aftrap op het veld. We begonnen er dan maar aan met Wimmeke in doel. Achteraan Arne , Berten , Glenn en Mats. Op het middenveld Cedric , Ward , Misael en Robbe. Vooraan Ken en Ricardo. Lang moesten we niet wachten op het eerste doelpunt want na 1 min spelen was het al prijs. Ward trapte het leer lekker in de bovenhoek en 1-0. Een paar minuten later een knappe aanval van Sport die door Ken volledig vrijstaand in doel werd gekopt en 2-0. Juist 5 min waren er gevoetbald wanneer Ricardo een vrije trap nam iets buiten de grote backlijn. Hij trapte de bal snoeihard over de grond in doel en 3-0. De match was eigenlijk na 5 min al gespeeld. Het 4de doelpunt kwam opnieuw van Ward wanneer hij opnieuw netjes afwerkte. Na een grote  20 min gespeeld te hebben en eerst nog een paar kansen te hebben gemist  zette Ken de forfaitscore op het bord.  Glenn deed ook zijn duit in het zakje wanneer de bezoekende doelman nog met zijn verdediger aan het discussiëren was . Het doel lag helemaal open en Glenn twijfelde niet en trapte de 6-0 op het bord. In de laatste minuten van de eerste helft miste Mats eerst nog een open kans maar even later wist hij toch zijn eerste doelpunt van het seizoen te netten en 7-0. Juist voor de scheidsrechter de eerste helft ten einde floot scoorde ook Ricardo zijn 2de van de namiddag en 8-0 op het bord tijdens de rust. We wilden juist al onze 5 bankzitters ineens laten invallen tijdens de rust wanneer een paar spelers van de bezoekers kwamen zeggen dat ze er mee stopten voor vandaag. Ze waren moe, het was ramadan en hadden nog niet gegeten en gedronken enz…Dus zo stopte onze kampioenenmatch met de rust al en konden we eerder gaan vieren. Dit werd dan ook achteraf nog goed gedaan in de W.P. Eindstand : 8-0.

Man van de match vandaag heel de ploeg. Toch wel een straffe prestatie van Sport dat thuis dit seizoen geen enkel punt prijs gaf en alle matchen won. Volgende week zaterdag onze laatste ( gala ) match van het seizoen in Vosselaar tegen FC Bolk. Na deze wedstrijd kunnen we nog eens gezellig blijven hangen voor ons seizoen af te sluiten. Allen op post zou ik zeggen.