Sport 82 - Arte

3-0

Verslag

Net zoals in de heenmatch was vandaag onze hoofdcoach en verslaggever afwezig owv familiale verplichtingen. (hij weet blijkbaar niet meer dat een seizoen duurt van september tot mei). Zijn verslagen zijn onvolprezen en moeilijk te evenaren, hierna feiten en gegevens van de wedstrijd van vandaag. Dertien namen op het wedstrijdbad + de Perre die zich ook nog eens in een truitje wrong. Wim in de goal met voor zich Arne, Frank, Fabrice, Zias, Daan, Seppe, Johnny, Cedric, Robbe en Ricardo.
In de eerste minuten gaat het spel op en af zonder gevaar te noteren voor de doelmannen. In de 4de minuut noteren we een eerste schot op goal van de Cedric. 14' min middenvelder van Arte op links trapt een pas naar voor die achter Fabrice gaat en hun spits schiet de bal voorlangs.
Minuutje later uittrap Wim tot bij Daan die alleen op de keeper afgaat, levert niets op. De acties volgen mekaar snel op maar telkenmale zonder resultaat : Corner voor Sport eindigt met schot van Daan, vrije trap Johnny, vrije trap na fout op Ricardo, na corner een kopbal van Frank en ten slotte een schot van Ricardo dat over gaat. Bijna rust en Arte versiert nog een corner die niet gevaarlijk wordt en we sluiten de eerste helft af met een schot van Cedric dat net naast gaat.
RUST
Niemand wil graag vervangen worden maar Tom Van Meel komt nu in de plaats van Daan en we spreken met Ken af dat hij na 5 min Seppe vervangt.
We spelen terug. Na enkele minuten gaat Tom VM hard door en er ontstaat een beetje oproer dat ook alweer snel verdwijnt. Een voorzet van Robbe wordt door de net ingevallen Ken naast geschoten. Na een mooie aanval dito voorzet van Johnny schiet Robbe zijn eerste van vandaag binnen, 1 - 0. Fout van Tom VM, bal gaat in hoekschop die weinig gevaar oplevert. Dan zet Fabrice zich door met een lange run, past naar Ken die naast schiet. We noteren een corner van Ricardo, hard getrapt, die via een Arte speler in de handen van de keeper komt. Minuut 57' en Robbe scoort zijn 2de van de dag. Na zich flink te hebben doorgezet past Johnny de bal naar Robbe die de bal mooi net onder de lat binnentrapt. 2 - 0 Johnny voelt een lichte kwetsuur opkomen en hij wordt vervangen door de Perre. Sport is zeer sterk op dit moment. Kort na mekaar 3 schoten op goal van Sport die niets opbrengen. Volgt nog een handsbal van een Arte speler, actie hierop verandert de stand niet. En dan maakt Robbe zijn hattrick vol. Na een pass van Cedric kan Robbe alleen door en hij schiet netjes overhoeks binnen. 3 - 0
Nog enkele minuten te gaan en de Cedric wordt geveld, staat weer op en speelt de match uit. Minuutje voor tijd wordt de match afgefloten. Verdiende overwinning en alzo behouden we voorlopig de 2de plaats in de stand.
Dikke pluim voor iedereen vandaag maar in het bijzonder voor onze laatste aanwinst Cedric.
Tot volgend jaar en dan is den Dave daar weer.