0-5

Verslag

Hij is altijd aanwezig, hij schrijft altijd het verslag maar vandaag helaas afwezig dus dit verslag in een heel andere stijl dan gewend.
We noteren vandaag 14 afwezigen, 3 gekwetsten en 11 aanwezigen.
Vooraf nog even vermelden dat Mengelmoes 2007 in de 2de afdeling speelt en momenteel op de 12de plaats staat.
13.15hr beginnen we eraan met Wim, Zias, Matts, Arne en jawel de Frank (welcome back Frank) verder Cedric, Ward, Robbe, Berten, Oliver en Ricardo.
Al van bij aanvang is het vrij duidelijk, vandaag verliezen wij hier niet.  In de eerste minuten is het nog een beetje aftasten en de bal wordt aardig rondgespeeld.
Na 8 minuten opent Ward de score na een prima lange bal van de Zias langs de zijlijn (bal buiten of niet blijft de vraag), Ward schiet hard binnen. Sport blijft het spel beheersen en in de 14de minuut is het 0-2.
Na een schot van Berten op doel scoort Robbe in de rebound.  Netjes gedaan.
Nog geen 2 minuten later scoort Ricardo na een strakke voorzet van Cedric.
Wij zien nu ook dat de Mengelmoes een beetje beter in de match komt.
21ste minuut, na corner van Berten kopt Arne naast. Ward zet zich door en in eerste instantie stopt de keeper de bal nog maar deze valt uiteindelijk toch binnen, 0 - 4 en de Mengelmoes snakt naar de rust.
Nog 2 minuten en we zien weliswaar een aanval van de Mengelmoes maar Wim pakt de bal gemakkelijk.
We gaan rusten.
Zijn terug bezig en we zien onmiddellijk een schot van Ricardo net over de goal gaan.
Mengelmoes komt beetje opzetten en nemen de volgende 6 a 7 minuten voor hun rekening zonder echt gevaarlijk te zijn.
Na een kwartier verstuurt Cedric een diepe bal naar Ricardo die foutief wordt afgestopt.
PENALTY.  Ricardo kan zijn tweede van de middag scoren maar stampt deze hoog over.
Ward stampt tegenstander omver maar vrijschop levert niets op.
Dan gaat het snel en Sport dringt aan. Oliver vergeet af te drukken en een schot van Berten wordt afgeweerd door de keeper en de rebound gaat over en tenslotte nog een schot van Cedric dat over gaat.
Nog 4 feiten te melden in de laatste 10 minuten.
Redding door Wim na mooie doorsteek van de Mengelmoes en we zien de scheidsrechter een verrekking oplopen maar hij kan verder hetzij meer wandelend dan lopen.
Berten nog naar Ricardo die op goal schiet maar levert niets op en dan nog het laatste wapenfeit van de middag met in de hoofdrol Oliver. Na een voorzet van Zias naar Oliver
valt deze laatste met bal en al in de goal en is de eindstand van 0 - 5 vastgelegd.
Match loopt op zijn einde en dit verslag ook.