Horemans - Sport 82

2-2

Verslag

Vandaag trokken we naar de velden van Lentezon Beerse om de Fam. Horemans partij te geven. In het verleden was dit wel een ploeg die ons lag. Telkens met hoge cijfers tegen gewonnen. Vandaag stonden er 15 namen op het wedstrijdblad. We begonnen aan de wedstrijd met in doel Mathias , achteraan was er plaats voor Frank , Arne , Mats en Zias. Op het middenveld Seppe, Tom , Philippe en Michael. Vooraan Robbe en Ricardo. Sport begon als een wervelwind aan de match. Na 3min spelen was het 0-1. Ricardo werd alleen voor doel gezet en werkte netjes af 0-1. Nauwelijks 3min later was het opnieuw bingo. Nu werd na knap samenspel Tom alleen voor de keeper gezet. Deze liet ook de bezoekende doelman kansloos en 0-2. We dachten dat het vandaag wel is opnieuw een hoge score zou gaan worden. Een minuut na onze 0-2 liet Mathias de thuisploeg opnieuw in de wedstrijd komen na een serieuze blunder. Een ongevaarlijk voorzetje werd door Mathias in eigen doel geduwd en 1-2. Sport was een beetje van zijn melk en haalde niet meer het niveau van de eerste minuten van de wedstrijd. Toch waren we nog duidelijk de betere en kregen we voldoende goede kansen om te scoren. Michael vanop links alleen voor doel en lifte de bal over de doelman maar deze had een knappe redding in huis. De daaropvolgende hoekschop leverde niets op. De volgende grote kans was voor Philippe. Een voorzet waar Philippe gewoon zijn hoofd had moeten tegen zetten zou een doelpunt hebben opgeleverd. Hij maakte echter de keuze om dit met de voet af te werken maar de bal ging over doel. Aan de overzijde bleef Mathias gedurende de eerste helft werkloos. Ricardo kreeg even later ook nog een kans maar trapte het leer voorlangs. Zo gingen we rusten met een nipte 1-2 voorsprong maar eigenlijk had de wedstrijd al lang gespeeld moeten zijn. Tijdens de rust werd Zias vervangen door Fabrice en Philippe door Oliver. We starten opnieuw goed aan de 2de periode. Seppe werd alleen voor doel gezet maar werkte te slap af zodat opnieuw de thuisgoalie redding bracht. Seppe werd even later vervangen door Berten. Wat er niet echt zat aan te komen gebeurde even later toch. Een vrije trap van de thuisploeg werd aan de 1ste paal in doel gedevieerd en 2-2. Sport had nog 20 min om dit recht te zetten. Tom die even later wat last kreeg van de lies werd vervangen door Wimmeke.  Sport ging verder op zoek naar een voorsprong en kreeg verschillende hoekschoppen. Berten kon 2x koppen maar telkens ging de bal nipt over de lat. Er volgende nog een paar hete standjes voor het doel van de thuisploeg maar de doelman stond goed op te letten en bracht telkens redding. Ricardo trapte tot 2x toe vanuit een scherpe hoek naar doel. De 1ste poging ging hard voorlangs. Zijn 2de poging werd gered met de voet door de keeper. Hier had hij beter de bal terug gelegd naar Robbe die de bal dan maar in doel had te leggen. Een 5 minuten voor tijd kreeg de thuisploeg hun beste kans van de match. Een speler stond helemaal alleen aan de rand van de grote rechthoek. Hij kreeg de bal toe gespeeld en kwam alleen voor doel. Mathias kwam goed uit en maakte de poging onschadelijk. De scheidsrechter die vele fouten van de thuisploeg door de vingers zag floot na stipt 35min de wedstrijd ten einde.  Een gelijkspel dus wat altijd een overwinning had moeten zijn. Eindstand : 2-2. Nu een weekendje rust en dan er terug volle bak tegenaan.