Harlem 22 - Sport 82

2-1

Verslag

Vandaag hadden we onze verste verplaatsing van het seizoen. In Oud – Turnhout moesten we de mannen van den Harlem partij geven. Een 2 tal weken had Andre en ik ze nog zien spelen tegen de Horemannen en veel gevaar zat er niet in. Vandaag heel wat andere gezichten bij den Harlem , hun uitleg was dat ze alle weken met bijna een andere ploeg moeten spelen i.v.m. volk. Voor Sport waren er ook 15 aanwezigen. We startte met Wimmeke in doel, achteraan Arne , Berten , Glenn. Op het middenveld Cedric , Ward , Tom Lauryssen , Michael en Robbe. Vooraan Ken en Ricardo. Op een hobbelig veld en met veel wind begon Sport toch het best. Na 9 min spelen een doorsteekpas naar Ken, deze ging op doel af en trapte het leer via de doelman richting doel. De bal had er al dan niet ingegaan maar Robbe was goed gevolgd en trapte voor de zekerheid het leer tegen de netten en 0-1. Daarna kregen we nog een paar kansen maar Ken kraakte een paar keer zijn schot. Even later deed Michael dat ook zodat het nog steeds maar 0-1 stond. De thuisploeg dwong even later een hoekschop af. Deze werd aan de 2de paal door een speler die volledig vrij stond, gelukkig naast doel gekopt. De 2 stevige voorspelers van de thuisploeg maakte het de verdediging van Sport af en toe niet gemakkelijk. Even later zette ze zelfs de gelijkmaker op het bord. Een mooie actie met een dito afwerking in de korte hoek zorgde hiervoor 1-1. Aan de overzijde trapte Ricardo uit de draai nog eens knap naar doel . De bal ging naast de paal normaal binnen maar de doelman kon er nog knap zijn hand tegen zetten en redding brengen. Ward had even later ook nog eens een goede kans maar trapte het leer binnen het bereik van de doelman. Scoren lukte bij de thuisploeg beter want even later zette zij de 2-1 op het bord. Opnieuw een hoekschop werd aan de 2de paal volledig vrijstaand in doel gekopt en 2-1. Sport heeft ook de kansen gekregen in de 1ste helft maar moest toch gaan rusten met een 2-1 achterstand. Tijdens de pauze wat stof der discussie. Voor de 2de helft kwam Mats en Misael in de ploeg ten nadele van Ken en Michael. Sport ging onmiddellijk op zoek naar de gelijkmaker maar voetbalde te vaak overhaast. De thuisploeg beperkte zich heel de 2de helft tot het verdedigen van hun voorsprong. Wimmeke heeft volgens mij geen bal meer gezien. Sport dwong wel wat kansjes af maar ofwel werd de bal afgeblokt ofwel miste we telkens wat precieze . Ward zette zich ook een keer is goed door maar de doelman kwam met de voeten vooruit uit zijn doel en raakte de bal en Ward. Niets aan de hand volgens de scheidsrechter. Toch een gevaarlijke actie van de doelman. Johnny kwam nog in de ploeg i.p.v. Berten. Een kleine 10min voor tijd dachten we dat de gelijkmaker eindelijk binnen ging. Robbe werd in de diepte aangespeeld , hij ging samen met zijn bewaker op doel af en trapte het leer onhoudbaar richting doel. Nu hadden we de pech dat de bal via de binnenkant van de paal terug in het spel kwam. In de laatste minuten werd Ricardo nog eens goed aangespeeld en kon normaal alleen op doel afgaan. Spijtig genoeg miste hij volledig de controle van de bal zodat de kans weg was. Tom Lauryssen werd nog vervangen door Oliver. De thuisploeg maakte de laatste minuten vol en hield de 3 punten thuis. Eindstand : 2-1. Het kan niet alle weken kermis zijn zeker. Hopelijk volgende week terug aansluiten met een overwinning tegen de Charly’s.