FC Unlimited - Sport 82

0-1

Verslag

Vandaag trokken we naar de bossen van Wechelderzande om de mannen van Unlimited partij te geven. De mannen hadden nog maar 2 matchen gespeeld maar wel 6 op 6 gehaald. Sport kon momenteel ook een goed rapport voorleggen met 10 op 12 punten. Hier gaan nog wel 3 punten en een wedstrijd gespeeld af omdat de mannen van den X tra hebben besloten om ermee te stoppen. Bij Sport toch wat afwezigen vandaag maar alsnog 14 namen op het wedstrijdblad. In doel Mathias ( die terug was van al zijn vakanties ) , achteraan Arne , Zias , Berten en in steun Cedric , op het middenveld Ward , Tom , Michael en Robbe , vooraan Ken en Ricardo. Naast ons op de bank hadden we nog Philippe , Johnny en in geval van nood Wimmeke. De eerste 5min van de wedstrijd stelde niet veel voor , maar vanaf dan nam Sport toch het initiatief. De eerste goede mogelijkheid kwam op naam van Robbe. Ricardo stuurde Robbe in het straatje, Robbe kon nog net bij de bal na een serieuze inspanning maar de doelman was goed uitgekomen en blokte het schot van Robbe af. De thuisploeg werd goed opgevangen door Sport maar een keer waren ze toch gevaarlijk met een schot voor langst. Sport was dan toch gevaarlijker in de 1ste helft maar de doelpogingen gingen over of naast. Een vijftal minuten voor de rust hadden we een mooie kans om op voorsprong te komen. Ken kreeg de bal aan de rand van de kleine backlijn maar trapte het leer binnenkant voet over doel. Hier zat meer in. Even later een knappe aanval van Sport, de bal kwam bij Zias die een knap schot uit zijn sloffen toverde. De thuisgoalie bracht echter nog redding.  We gingen rusten met 0-0 op het bord. Eigenlijk hadden we toen al wel een voorsprong verdient. We startten de 2de helft met dezelfde 11 spelers. In de beginfase gingen we op ons elan verder maar naarmate de 2de helft verstreek nam de thuisploeg toch meer initiatief en kregen we het moeilijker. Cedric en Ken werden vervangen door Johnny en Philippe. Vers bloed konden we misschien wel gebruiken alhoewel het wel snel duidelijk werd dat Philippe wel wat matchritme ontbrak. De thuisploeg bleef met 3 spelers vooraan spelen en kregen nu wel kansen. Een vrije trap iets buiten de grote rechthoek werd door Mathias knap in hoekschop geduwd. Arne die sterk speelde werkte achteraan veel weg. Het gevaarlijkste standje voor het doel van Sport moest toen nog komen. De spits van de thuisploeg trapte vanop rechts naar doel , Mathias redde met de voet. In de herneming deed hij dat nog eens over zodat de 0-0 op het bord bleef. De match leek op een 0-0 te eindigen maar Sport stak in de laatste 10min toch een tandje bij. Eerst was er nog een handspel in de grote rechthoek van de thuisploeg dat niet werd gezien door de scheidsrechter. Even later scoorde we toch, maar nu werd het doelpunt afgekeurd door een ( zeer lichte ) fout op de doelman. Na een hoekschop kopte Arne dan ook nog eens tegen de dwarsligger. 5 minuten voor affluiten kregen we dan toch loon naar werken. Een afvallende bal werd door Tom Lauryssen , na de bots knap in 1 tijd op de slof genomen. Het leer verdween hard in de verste hoek in doel en 0-1. De thuisploeg probeerde nog wel iets terug te doen maar Sport hield het achteraan goed dicht zodat de niet onverdiende 0-1 op het bord bleef. Eindstand : 0-1 na een spannende partij. Man van de match vandaag toch wel Arne volgens mij.