Den Booze - Sport82

0-2

Verslag

Vandaag den derby van Veussel tegen de mannen van den Booze. Voor Sport telden we op laatst 14 aanwezigen. Seppe kwam wel pas tegen de 2de helft. We begonnen aan de wedstrijd met Mathias in doel. Achteraan Atne , Cedric , Glenn en Zias. Op het middenveld was er plaats voor Ward , Rick , Ruben en Michael. Vooraan Robbe en Berten Govers. We hadden op de bank zitten Misael , Seppe en Wimmeke . We startte fel aan de wedstrijd en hadden in de beginfase meer de bal. Bij de echte eerste kans was het wel meteen raak. Na een kwartier spelen viel de bal voor Robbe zijn voet na een hoekschop. Robbe trapte het leer in doel en 0-1. Daarna nog een paar kleine kansjes met een paar schoten naar doel waar de doelman van den Booze geen probleem mee had. Het laatste kwartier van de eerste helft zakte we te ver terug zodat den Booze meer op het voorplan kwam. Echt grote kansen kwamen hier niet van voort. Sport stond stevig te verdedigen. We waren 5min bezig aan de 2de helft wanneer we Misael in de ploeg brachten in de plaats van Ruben. Sport ging op zoek naar een bevrijdend 2de doelpunt want bij 0-1 kan er van alles gebeuren. De thuisploeg trapte eens naar doel maar Mathias had hier ook geen probleem mee. Een kwartier voor tijd kregen we een ideale kans om de score te verdubbelen. Arne werd in de kleine rechthoek tegen de grond geduwd na een hoekschop. Een strafschop tot gevolg en Glenn zette zich achter de bal. Hij trapte het leer echter vol op de paal. Sport bleef aandringen en zo kon Michael vanop links alleen op doel afgaan. Hij twijfelde zodat de doelman de bal uit zijn voeten kon halen. Bij de volgende mogelijkheid was het dan toch raak. Na een hoekschop viel de bal voor de voeten van Misael die de geruststellende 0-2 op het bord trapte. Sport kreeg daarna nog mooie kansen om de score op te drijven omdat de mannen van den Booze risico’s moesten pakken. Seppe kwam nog in de ploeg i.p.v. Rick.  Even later  werd Ward het straatje ingestuurd en kon alleen op doel afgaan. Hij werd in laatste instantie op de rand van de grote backlijn nog tegen de grond getrokken en weg was de open kans. Van de vrije trap kwam niets voort. In de laatste minuut nog een goede kans voor Berten Govers maar zijn poging belandde ook tegen de paal. Een verdiende overwinning van Sport met een heel andere ingesteldheid dan vorige week. Eindstand : 0-2.