Charlys - Sport 82

2-8

Verslag

Vandaag trokken we naar Oostmalle om de Charly’s partij te geven. De Charly’s toch wel 1 van de tofste ploegen uit de reeks. Tegen Sport zijn de wedstrijden altijd intens maar wel sportief. Zowel bij Sport als bij de Charly’s wel wat afwezigen maar toch konden we 14 namen op het wedstrijdblad noteren. We begonnen eraan met Wimmeke in doel. Achteraan Frank , Arne , Fabrice en Mats. Op het middenveld was er plaats voor Berten , Tom , Seppe , Philippe en Robbe. Vooraan Ricardo. Zo hadden we Wannes , Johnny en Zias nog op de bank zitten. Vanaf de eerste minuut van de wedstrijd nam Sport de match in handen. We begonnen er aan als een wervelwind en na 3min stond de 0-1 al op het bord. Robbe werd het gaatje ingestuurd en ging alleen op de doelman af. Deze werd kansloos gelaten door het leer in de hoek in doel te trappen. Sport bleef drukken en maakte er in de 13de minuut met een gelukje 0-2 van. Robbe zijn voorzet-schot belandde aan de 2de paal in doel. De thuisploeg kon hier bitter weinig tegenover zetten. Na 17min was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld. Ricardo alleen op de doelman af en 0-3. Een minuutje later knap samenspel van Sport wat resulteerde in een doelpunt van Seppe 0-4. Nog eens 3min later stond de forfaitscore al op het bord. Fabrice zette zich goed door en werkte dito af 0-5. De thuisploeg wist niet echt van welk hout pijlen maken en onderging het spel. Sport nam wat gas terug en liet de thuisploeg een beetje meer aan de bal. Echte doelkansen leverde dit niet op tot Arne een handje hielp. Hij legde de bal in de 16 meter panklaar voor de tegenstrever die de bal via Wimmeke in doel trapte 1-5. Met deze stand gingen we rusten. Tijdens de pauze voerden we ineens onze 3 wissels door. Mats  , Seppe en Tom werden vervangen door Zias , Johnny en Wannes. De beginfase van de 2de helft leverde toch meer evenwicht op tussen beide ploegen. Er waren ongeveer 5min gespeeld wanneer Robbe zijn hattrick vol maakte. Alleen voor de doelman liet hij deze wederom kansloos en 1-6. Dan waren er 25min waarin niet gescoord werd maar waar er wel voldoende kansen toe waren en een oprukkende Frank. Robbe miste er enkele , ook Ricardo trapte een paar keer te overhaast naar doel en de thuisdoelman deed ook zijn duit in het zakje door een paar pogingen onschadelijk te maken. De thuisploeg probeerde ook wel , maar echt goede doelkansen kwamen hier niet uit. Vijf miuten voor tijd pikte ook Philippe zijn goaltje mee. Na een knappe aanval ronde hij het netjes af en 1-7. Het laatste woord was voor Arne. Na knap samenspel en een dubbele één-twee met Robbe tikte hij de bal netjes in de hoek in doel 1-8. In de laatste minuten van de wedstrijd moest het mooiste doelpunt nog komen. Dit was er 1 van de thuisploeg. Een hoekschop werd ineens op de slof genomen en verdween snoeihard in doel 2-8. Hier bleef het dan bij zodat de goed leidende scheidsrechter de wedstrijd ten einde blies. Het moet lang geleden zijn wanneer Sport met zo een grote score won van de Charly’s. Gewoonlijk is het 1-2 of 2-1 of een gelijkspel. De  Ronny van de Charly’s beloofde ons al dat het in de terugwedstrijd geen waar ging zijn en dat ze dit niet meer gingen laten gebeuren. Eindstand : 2 – 8.