Beuckie - Sport 82

0-5

Verslag

De 1ste wedstrijd na de winterstop mochten we spelen op de prachtige terreinen van de Mintjens. F.C. Beuckie was onze tegenstander. Het was de 3de tegen de 4de in het klassement wat dus wel eens een spannend duel kon worden. Voor Sport ontbraken er maar liefst 9 spelers. De meeste moesten afmelden i.v.m. met die leuke examen. Toch kregen we nog 13 spelers op het wedstrijdblad. In doel Mathias. Achteraan begonnen we met Frank , Wimmeke , Fabrice en Tom Van Meel. Op het middenveld Glenn , Robbe , Philippe en Mats. Vooraan Ken en Ricardo. Seppe en Wannes startte op de bank. In het eerste kwartier waren beide ploegen aan elkaar gewaagd zonder echt gevaarlijke doelpogingen. Bij de eerste uitgespeelde kans was het onmiddellijk raak voor Sport. Na samenspel belandde de bal bij Ken die zijn bewaker afschudde en het leer netjes in de hoek plaatste 0-1. Daarna nam de thuisploeg toch lichtjes over zodat er toch verschillende hete standjes voor het doel van Sport te zien waren. Ofwel zat er op het laatste momentje nog een been tussen van Sport ofwel werkte de thuisploeg niet goed af. Een mooi getrapte vrije schop werd wel tussen de palen getrapt , maar daar was Mathias met een knappe save. In een paar minuten tijd speelde Sport ook een paar mooie kansen bij elkaar maar de 0-1 bleef op het bord. Een paar minuten voor de rust trapte Philippe een voorzet dat een gevaarlijk schot werd. De doelman kon de bal aan de 2de paal nog uit zijn doel houden maar in de rebound werd het leer terug gelegd naar Robbe die gemakkelijk de 0-2 op het bord zette. Zo gingen we dan ook rusten. Tijdens de pauze werd Fabrice ( die niet altijd even gelukkig was in zijn acties ) vervangen door Seppe. Mats schoof een rijtje achteruit , Robbe op de rechterflank zodat Seppe centraal kwam te staan met Glenn. We waren nog geen 5 minuten bezig in de 2de helft wanneer we de beslissende 3de treffer scoorden. Een uittrap van de doelman werd in 1 tijd door Seppe met het hoofd naar Ricardo verstuurd, die op zijn beurt alleen voor doel kwam. Ricardo werkte af door de bal staalhard in de winkelhaak te knallen 0-3. De kopkes gingen naar beneden bij de thuisploeg zodat Sport de match wel echt in handen had. Wannes kwam nog in de ploeg i.p.v. Tom Van Meel. Het 4de doelpunt kwam op naam van Philippe. Na een knappe pre-assist van Ken, zette Philippe zijn bewaker in de wind om daarna het leer overhoeks binnen te trappen 0-4. Het laatste doelpunt van de match kwam op naam van Ricardo. Een vrije trap enkele meters buiten de grote rechthoek werd snoeihard naar doel getrapt. Het leer vloog naast een verbouwereerde doelman zijn benen binnen en 0-5. De scheidsrechter vond het welletjes en floot de wedstrijd een vijftal minuten te vroeg ten einde. Ik denk ook niet dat de thuisploeg nog terug gekomen zou zijn :D . Toch ook even een pluim voor Mathias ( en de verdediging ) die al heel de terugronde ( 4 matchen ) de 0 houden achteraan. Eindstand : 0-5