Sport 82 - Konijnenberg

3-3

Verslag

Vandaag stond de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen op het programma. De mannen uit Vosselaar de Konijnenberg kwam op bezoek. Alvast een sterke tegenstander om tegen te beginnen.

Voor Sport waren de volgende spelers aanwezig. Wimmeke in doel. Achteraan Arne , Berten Jochems , Zias en Mats. Op het middenveld begonnen we met Ward , Cedric , Michael en Misael. Vooraan Ricardo en Bob. De reservespelers voor vandaag waren Seppe en Rick. Een nieuwe regel vanaf dit seizoen is dat de ploegen wel doorlopend mogen wisselen. Vanaf de start van de wedstrijd was duidelijk dat de Konijnenberg een goed voetballende ploeg was. Ze lieten het balletje goed rond gaan. Na een paar minuten spelen was het al prijs voor de bezoekers. Berten met een te korte terugspeelbal op Wimmeke. De spits zette goed druk maar Wim blokte de bal nog goed af. De fase was nog niet voorbij want de bal bleef rond de grote backlijn hangen. De mannen van de Konijnenberg trapte naar doel en via het been van Arne verdween het leer tegen de netten en 0-1. Sport was ineens op achtervolgen aangewezen. Het spel ging nu goed op en neer maar voor de volgende doelkans moesten we toch een dik kwartier wachten. Michael was ondertussen al vervangen met een kwetsuur. Hij kreeg een knie van de tegenstander vol op de binnenkant van zijn knie en kon niet verder. Rick was zijn vervanger. Een paar minuten later werd Bob aangespeeld op de linkerflank. Hij hield 2 verdedigers af en trapte het leer via de vingertoppen van de doelman in doel en 1-1. Tussendoor gingen de spelers even drinken was het was echt warm om te shotten. Een vijftal minuten voor de rust kwamen de bezoekers opnieuw op voorsprong. Een uitgespeelde aanval leidde tot de 1-2. Met deze stand gingen we dan ook rusten. Voor de 2de helft kwam Seppe in de ploeg i.p.v. Zias. Sport opnieuw op achtervolgen aangewezen en begonnen toch beter te voetballen dan in de eerste helft. De bezoekers moesten noodgedwongen ook 2 vervangingen doen na evenveel gekwetsten ( serieuze ). Een speler kwam verkeerd neer op zijn ellenboog en de andere bleef in het te lange gras steken en kon ook niet meer verder. Achteraf bleek een barstje in de ellenboog en een gescheurde achillespees. We speelden verder en even later had Ricardo een goede crossbal in huis. De bal leek te dicht bij de keeper te stranden maar Bob ging er toch achteraan. Hij kon de doelman afblokken en bleef in balbezit zodat hij opnieuw kon scoren en 2-2. Een kwartier voor tijd scoorde de mannen van de Konijnenberg met een omhaal. De scheidsrechter keurde het doelpunt af omdat de voet te hoog in de lucht ging. Hier kwamen we goed weg. In plaats van 2-3 werd het even later 3-2. Opnieuw werd Bob diep gestuurd, en dan weet je al hoe laat het is. Hij schakelde zijn bewaker uit en liet de doelman kansloos. Zias kwam dan de laatste 10 min vol maken i.p.v. Ricardo. De bezoekers zette alles op alles om nog een gelijkspel uit de brand te halen. Sport kreeg het moeilijk en moest achteruit. Op een tegenaanval werd het nog bijna 4-2 maar Bob werd terug gefloten voor buitenspel ( hij wachtte echter nog speciaal op eigen helft om te vertrekken maar ja… ) De scheidsrechters kunnen ook niet alles zien he =D. De mannen uit Vosselaar gingen alsnog met een puntje naar huis. Na een aanval ( al dan niet in buitenspel ) scoorde ze de 3-3. Gezien heel de wedstrijd was dit wel de correcte uitslag. Een goed strijdend Sport 82 met een vlot scorende spits begint het seizoen met een gelijkspel tegen de Konijnenberg , wat zeker niet slecht is. Toch ook even vermelden dat de scheidsrechter ( Ceusters ) ook een goede wedstrijd blies.  Eindstand 3-3.

Doelpunten  : 4’  x  0-1 , 18 ‘ Bob 1-1 ,  30’  x  1-2 ,   51’  Bob  2-2 ,  60’  Bob 3-2 ,  67’  x  3-3.

Aanwezig : Wimmeke , Arne , Zias , Mats , Ward , Cedric , Michael , Misael , Berten Jochems , Ricardo , Bob , Rick , Seppe .

Vervangingen : Doorlopend.

Man van de match : Bob met zijn hattrick en knappe match.